Θέλετε βοήθεια; 6955660736

Η Αποστολή Μας

H Μarine Deals είναι η πρώτη διαδικτυακή, ελληνική επιχείρηση διαχείρισης πωλήσεων σκαφών αναψυχής. Απαρτίζεται από ένα σύνολο νέων ανθρώπων με κοινά χαρακτηριστικά την μακρόχρονη εμπειρία τους , την αγάπη τους για τη θάλασσα και τα σκάφη.

Το Οραμά Μας

Η Μarine Deals δημιουργήθηκε για να καλύψει ένα μεγάλο κενό της αγοράς που αφορά σε σχέσεις αξιοπιστίας & εμπιστοσύνης, αξίες που είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την αγορά και την πώληση του μεταχειρισμένου σκάφους. Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό μας είναι σε θέση να ακούσει τις εξατομικευμένες ανάγκες κάθε πελάτη & με αντικειμενικά κριτήρια αξιολόγησης να προτείνει λύσεις από το μεγάλο στόλο μεταχειρισμένων σκαφών που διαχειρίζεται.

After Sales
Services

H Marine Deals, δεν σταματά στην πώληση του σκάφους σας. Διατηρώντας την ίδια πελατοκεντρική φιλοσοφία και στο after sales service, με γνώμονα την 20 ετή εμπειρία μας, παρέχουμε στους πελάτες μας όλες τις σχετικές υπηρεσίες που αφορούν σε marine lawyers, surveyors, εξουσιοδοτημένα και μη τεχνικά συνεργεία, μεταφορές, καρνάγια κλπ.
600 +
Χαρούμενους πελάτες
21 +
Χρόνια στον χώρο
88 %
Πελατες που επιστέφουν
567
Πωλήσεις

Η ομάδα μας

Παναγιώτης Μπενούκας

Founder/CEO

Γιάννης Μαρινάκης

Broker

Σπύρος Ζερβόπουλος

Law Department

Είπαν για μας

Αγορά Σκάφους
Βρήκαμε να αγοράσουμε σκάφος όπως το θέλαμε. Έφεραν τον μηχανικό και έλεγξαν τα πάντα με προσοχή. Ευχαριστούμε για την διαμεσολάβηση αλλά και την προσοχή...
- Christina Τsiounakou
After Sale Service
Η marine deals είναι μια εταιρεία που μετρά πολλά χρόνια στην κατηγορία του yacht broking. Συνέπεια, επαγγελματισμός και τιμιότητα
- Angelos Kalavrias
Πώληση Σκάφους
Αξιόπιστη εταιρεία . Εξυπηρέτηση άψογη , δίπλα στον ενδιαφερόμενο . Για μένα από τοις λίγες αξιόπιστες εταιρείες του χώρου . Την συστήνω ανεπιφύλακτα στον κόσμο !!!
- Christos Pardalis
Αγορά Σκάφους
Ειδικοί στο χώρο των σκαφών και yachts, μας βοήθησαν σημαντικά στην καλύτερη επιλογή! Ευχαριστούμε πολύ για όλα!
- George Polychroniou
Scroll To Top
  • Menu
Close
Home
0 Wishlist

Your Cart 0

Close

Shopping cart is empty!

Continue Shopping